Viktorija Bekhema: zaļš un zils.

Tā kā sen neesmu neko rakstījusi par apģērbiem un par to, ko izvēlas slavenības, tad izdomāju, ka darīšu to šodien. Pēdējā laikā sekoju līdzi daudzu slavenību apģērbu izvēlēm, tai skaitā Kimas Kardašjanas, Kortnijas Kardašjanas, Evas Longorijas un arī Viktorijas Bekhemas. Un tieši par Viktoriju Bekhemu – 4 bērnu mammu, lielisku biznesa sievieti un dizaineri – šodien būs runa. Es tevi iepazīstināšu ar apģērbu, ko izvēlējās vilkt Viktorija, kurš ir ne tikai moderns, bet arī aktuāls un ļoti pavasarīgs.

victoria-beckham-twitter-victoria-beckham-colour-black-cap-sleeve-dress-rupert-sanderson-birdie-cockatoo-applique-pumps-1

Šī bilde tika ievietota kādā no sociālajiem portāliem un uzreiz izpelnījās neviltotu Viktorijas fanu, pielūdzēju un pat slavenu modes dizaineru uzslavas. Kaut arī Viktorijai ir 4 bērni, to nav iespējams pateikt, jo viņas figūra ir vienkārši lieliska, bet protams, ka šī figūra prasa daudz pūles un rūpes. Bet kā tev patīk tas, kas Viktorijai ir mugurā? Manuprāt, šī kleita ir ļoti moderna, pavasarīgos toņos un lieliski pieguļ Viktorijas augumam un turklāt šī kleita ir no Viktorijas kolekcijas un pašas dizainēta. Bet kurpes ir sulīgs akcents visa kopējam tēlam.

Viktorijai mugurā:

victoria-beckham-icon-colour-block-cap-fitted-dress

RUPERT SANDERSON - BIRDIE

Madara

Komentēt

Up ↑